Депеш Мод записват концерта си в София за българските фенове

Легендите са пожелали неограничени количества тиквички, телешки шол, 150 кг лед; 50 кетъринг души ще се грижат за желанията им
20 юни 2006 13:25,
Депеш Мод записват концерта си в София за българските фенове
Сцената за концерта на стадион Локомотив е почти готова. Снимка:СМЕ
Концертът на Депеш Мод в София ще бъде записван и най-верните фенове на групата ще успеят да си го закупят предварително на самия концерт. Това става със закупуване на специални ваучери от стадион Локомотив, които гарантират, че няколко дни след това феновете ще получат копия от концерта на диск.

На официалния сайт на Depeche Mode (www.depechemode.com) пък освен нашата дата на CD могат да се поръчат и останалите концерти от турнето на групата. "Recording The Angel" е лимитирана промоция и бройките са ограничени.

Цели 50 души кетъринг екип, които пристигат заедно с групата пък ще се грижат за сервирането на храната на музикантите. Организаторите съобщиха, че зад сцената ще бъдат изградени огромни шатри, в които ще бъде обособена кухня и ресторантска част.

Фризерите трябва да бъдат заредени със 150 кг лед и пресни сокове. Освен това музикантите държат да има изобилие от плодове, зеленчуци – броколи, тиквички, лук, картофи, моркови, различни видове сирена, телешки шол и бонфиле от пуйка. Изискванията към напитките са – изобилие от минерална вода, бира „Туборг” и Кока Кола.

Вече е построена сцената, на която ще излязат звездите. Тя е с височина 18 метра и широчина цели 40 метра.

Организаторите отново помолиха всички закупили билети за шоуто да се придвижат към стадиона в ранния следобед. Всички врати ще бъдат отворени още в 16.00 ч.

Напомняме ви, че на стадиона няма да бъдат допускани лица, употребили алкохол и наркотични вещества. Също няма да бъде позволено внасянето на видеокамери, фотоапарати, всякакъв вид записващи устройства и опасни предмети - запалими продукти, стъклени бутилки, несгъваеми чадъри, огнестрелно и хладно оръжие и други.

За да се улесни достъпът до мястото на всеки от присъстващите, са обособени четири пропускателни пункта с общо 20 входа за проверка на публиката. 
Пропускателният капацитет на всяка от тези 20 точки е максимум 720 човека за един час.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание