Окончателно! Depeche Mode няма да дойдат в София

Depeche Mode отмениха окончателно концерта си в София. Новината съобщиха от София Мюзик Ентърпрайсис - компанията, която организираше шоуто им у нас. Музикантите от Depeche трябваше да бъдат на Националния стадион "Васил Левски" на 18 май, но концертът им пропадна заради здравословните проблеми на вокала на бандата. Поради тази причина тогава бяха отменени общо 14 техни участия, като за седем от тях няма да бъдат обявени нови дати. С Depeche mode ще се разминат и феновете им в Атина, Истанбул, Букурещ, Белград, Варшава, Рига и Вилнюс.

От 15 юни /понеделник/ започва връщането на билетите на касите, от където са купени. София Мюзик Ентърпрайсис обаче фиксира и краен срок, в който това може да бъде направено - 14 септември. Ако билетите се върнат след тази дата, парите на притежателите им няма да бъдат възстановени, уточняват от компанията.

Мениджмънта на Depeche mode, както и самите музиканти от групата, поднасят извинения на всичките си фенове в България и ги уверят, че София задължително ще бъде включена в следващото им турне. Сегашното беше подновено на 8 юни с концерт в Лайпциг, Германия. 

Вокалът на Depeche mode Дейв Геън прекара в болница няколко седмици. Според официалната информация в сайта на групата той е претърпял операция заради злокачествен тумор на пикочния мехур. В момента Геън се чувства добре и турнето на бандата продължава. /dariknews.bg





{START_COUNTER}